ANKUR ARORA MURDER CASE

ANKUR ARORA MURDER CASE
SINOPSIS/REVIEW:
 
cerita ini mengisahkan tentang jenayah perubatan, jenayah kolar putih juga bila perubatan menjadi perniagaan Yang tidak jujur.
 
Semuanya bermula apabila seorang kanak kanak lelaki didapati menghidapi penyakit apendik, kanak kanak ini hanya perlu menjalani prosedur pembedahan apendik biasa, dia tidak lah kritikal.
 
Apabila selesai pembedahan, kanak kanak lelaki ini telah muntah, beberapa ketika selepas itu kanak kanak ini mengalami komplikasi Dan koma, kanak kanak ini di letakkan di katil wad dengan bantuan alat pernafasan untuk mengaburi mata ibunya sebelum kanak kanak itu disahkan meninggal dunia.
 
Di dewan bedah, beberapa orang doktor, jururawat turut menjadi saksi penderitaan kanak kanak tersebut. Salah seorang doktor pelatih adalah Dr riya, teman wanita kepada seorang lagi doktor pelatih Dr. Romesh.
 
Ibu ankur arora sangat hiba Dan sedih apabila anaknya koma sekaligus meninggal dunia. Babak Yang paling sedih Dan diingati adalah apabila nandita arora mendukung mayat anaknya dari katil hospital hingga ke kereta, diiringi lagu Yang amat menyayat hati😭
 
Dr romesh mendapati beberapa petanda pelik terhadap ankur semasa kanak kanak itu dalam pemantauan, dia mula menyiasat mengenai kematian ankur.
 
Tiada sesiapa Yang mahu membantu, termasuk lah teman wanitanya sendiri.
 
Dr romesh, nandita arora Dan peguamnya bersama sama berjuang mencari keadilan buat ankur arora Dan menentang ketua pakar bedah Yang bertanggungjawab atas kematian ankur.
 
Segalanya bukan mudah Ketua pakar bedah Yang tersohor bernama Dr asthana (kay kay menon) itu amat berpengaruh, begitu juga dengan pemilik hospital terbabit. Dalam proses Dr romesh mencari keadilan Dan kebenaran, semua bahan bukti untuk dibawa ke mahkamah dimusnahkan oleh orang orang Dr asthana, semua saksi diugut Dan dihantar jauh.
 
Adakah masih ada harapan?
Kena tengok lah macam mana mereka berjuang👍👍👍
Salah satu cerita Hindi Yang bagus
 
 
kredit review to shukr Shukr
{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Login to rate
Order by:

Be the first to leave a review.

User AvatarUser Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Scroll to Top