ATTACK OF THE LEDERHOSEN ZOMBIES

ATTACK OF THE LEDERHOSEN ZOMBIES
Kalau korang peminat zombie jenis laju, jenis mencemaskan ini bukan untuk korang… Ini utk peminat zombie ala2 gore dan slasher macam film Dead Snow.. jenis perut terburai, kepala putus, badan terbelah eh macam2 lagi lah.. Zombie perlahan kan senang lah nak bunuh.
 
Pemilik pusat peranginan cuba mencipta salji sendiri. Tapi formula dia mengubah pelancong menjadi zombie.. bukan orang jer rusa pun jadi Zombie.
Rita pemilik sebuah bar dan satu pasangan kekasih berusaha menyelamat kan diri.
 
 
Nampak peluang agak tipis diorang bersama2 menghapuskn Zombie yang ada guna macam2 cara.. senjata utama mereka snowboard.
Filem ini comedy horror jadi santai2 jer bila layan.
 
 
 
 
 
{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Login to rate
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Scroll to Top