BALA (2019)

bala
Filem yang sesuai untuk jejaka berkepala botak tapi malu berdepan dengan masyarakat. Bukan semua orang mampu berdepan dengan situasi seperti Bala ini. Malu, stress, kekurangan jati diri biar pun mempunyai kerjaya sebagai marketing team product kecantikan dan juga stand up comedian selalu berdepan dengan masyarakat.
ย 
Terpaksa buat macam2 cara untuk elakkan semakin botak.. guna pelbagai minyak, sampai kan nak buat hair transplant guna bulu ari2… Tak boleh bayang macam mana kalau jadi ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
ย 
Genre komedi tetapi sarat juga pesanan positive. Memang enjoy… jangan malu jadi lah diri yang sebenar, sesuai untuk mereka yang berdepan dengan golongan geng body shaming.
ย 
Personal Rating : 8/10
{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Login to rate
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Scroll to Top