Beast Of Burden (2018)

Beast Of Burden
π‘³π’Šπ’π’†π’” 𝒂𝒓𝒆 π’Žπ’†π’‚π’π’• 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒄𝒓𝒐𝒔𝒔𝒆𝒅!
Β 
Sean Haggerty (Daniel Radcliffe), adalah seorang pilot Cessna (kapal terbang ringan). Kerjanya adalah membawa dadah merentas sempadan US. Pada hari terakhir dia berkerja, semuanya mula menjadi kacau bilau.
Β 
Isteri Sean tidak tahu yang suaminya berkerja membawa dadah.
Ketika sedang terbang, Sean dapati yang kapal terbangnya sudah di target oleh DEA.
Β 
DEA dah tahu identiti Sean yang membawa dadah mengunakan kapal terbangnya. Mengugut Sean jika nak isterinya selamat, mereka boleh tolong. Tapi perlukan Sean menberikan kordinat tempat dia akan drop dadah itu.
Β 
Isterinya pula tak berapa sihat, call push Sean bila nak balik.
Β 
Di waktu yang sama, kartel dadah memberikan dia 1 jam untuk selesaikan misi membawa dadah itu. Bertukar2 plan.
Dalam masa yang sama, ada hitman bersedia nak hapuskan Sean & Isterinya.
.
.
.
Dengan DEA yang ready nak tangkap dia kalau tak berkerja sama.
Β 
Dengan kartel yang duk push tak abis2 takut Sean membelot
Dengan hitman yang nak menyerang isterinya.
Β 
Dapatkah Sean menghabiskan misinya? dapatkah dia menyelamatkan isterinya? macam mana pula DEA yang dah menanti kapal terbangnya mendarat?
Β 
Sean hanya ada handphone, radio cockpit dan masa 1 jam untuk selesaikan semua masalahnya. Fuh! memang cemas dan bengang tengok cerita ni.
Β 
Boleh la layan, movie ringan je.
Β 
Β 
Review ni pendek, sebab ceritanya situ2 je. Siapa minat cerita Daniel Radcliffe, cerita fast phase dalam masa itu2 je..
kena layan juga tak kira !
Β 
My Rating : 6/10
Β 
{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Login to rate
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Scroll to Top