BLOODSUCKING BASTARDS (2015)

BLOODSUCKING BASTARDS
Pada mula nya aku hanya tertarik pada poster filem ini….
 
tapi bila lihat movie ni tak lah menghampakan… horror comedy
Kisah Evan dgn kawan baik dia Tim yg kerja satu company,
 
Evan ni berangan dapat kenaikkan pangkat dan seterusnya dapat jadi boss la kiranya, tapi malang dia disailang dgn seorang pekerja lain Max yang seterusnya menjadi boss kepada Evan dan yang lain2
 
Pada satu hari tu mereka perasan pekerja company mereka lebih rajin dari biasa sebelum nie mereka cukup pemalas, suasana pejabat jadi lebih gelap dan penampilan rakan sekerja mereka pun agak lain.. bermula la penyiasatan mereka yang menemukan mereka pada..
Vempire…
{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Login to rate
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Scroll to Top