Chor Nikal Ke Bhaga (2023)

Chor Nikal Ke Bhaga (2023)

Ankit Sethi (Sunny Kaushal) dibebani hutang yang banyak sampai tak mampu nak bayar balik walaupun dia adalah seorang ahli perniagaan. Neha Grover (Yami Gautam) seorang pramugari juga merupakan kekasih buat “geli-geli” dengan Ankit.

Nak langsaikan hutang punya pasal, Ankit dan Neha merancang rompakan berlian di dalam kapal terbang.

Malangnya, rancangan mereka tidak berjalan lancar! Kapal terbang tersebut kena “hijack” pula!!! Dan ini membawa lebih banyak masalah kepada mereka.

Haa..apa jadi selepas itu?? Korang yang peminat filem-filem India dan belum layan lagi filem ini, HARUSLAH masuk dalam senarai tontonan korang ya!!

Perjalanan cerita dan persembahan mantap dari para pelakon membuatkan filem ini sangat berbaloi untuk ditonton guys! Yami Gautam memang “ACE” dalam filem ini! Lakonan dia “TOP NOTCH”!

Korang akan rasa macam sedang berada di lokasi dan situasi dalam filem, mencemaskan dan mendebarkan! Gabungan rompakan dan rampasan kapal terbang sememangnya cukup menarik!

100 minit tayangan berlalu begitu sahaja kerana ia langsung tidak membosankan. Setiap babak dan plot mempunyai kaitan dengan jalan cerita!

Secara keseluruhannya, Chor Nikal Ke Bhaga ialah thriller yang mencengkam! Penceritaan yang menarik dan mempunyai hala tuju yang jelas. Paling best….PLOT TWIST yang disajikan!

{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Login to rate
Order by:

Be the first to leave a review.

User AvatarUser Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Scroll to Top