Hunter Hunter (2020)

hunter hunter (2020)

Joseph tinggal bersama isterinya, Anne dan anak perempuan mereka, Renee di satu kawasan hutan yang terpencil jauh dari masyarakat umum.
.
Joseph meniagakan tulang – belulang daripada haiwan yang diburunya untuk bekalan keperluan asas dan mendapat air daripada sungai berhampiran rumah.

Anne tidak bersetuju Renee dibesarkan dalam keadaan mereka tersisih sekarang tanpa pergaulan dengan remaja-remaja lain sebayanya tapi Joseph tidak mahu meninggalkan tanah pusaka nenek moyang yang diwarisinya.
.
Dia menghadapi masalah apabila pada suatu hari, dia mendapati haiwan yang dijeratnya dimakan oleh serigala liar menyebabkan dia kehilangan sumber makanan dan tulang-belulamg haiwan. Dia mengambil keputusan untuk menjejak dan memburu serigala tersebut dan meninggalkan Anne dan Renee di rumah.
.
Sedang dia menjejak haiwan itu, dia terserempak dengan beberapa mayat wanita yang sudah mula reput dalam keadaan separuh tidak berpakaian di dalam hutan. Menyedari pembunuh mereka juga perogol, dia memutuskan untuk memburu penjenayah tersebut sebelum keluarganya terancam.
.
Filem ini mempunyai adegan yang sangat ganas dan mungkin membuat penontonnya mual dan memualkan, oleh itu bertabahlah gaiss.


Kredit: Collin Munya


Apa lagi gais laayaaaan!!!
☺☺☺

{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Login to rate
Order by:

Be the first to leave a review.

User AvatarUser Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Scroll to Top