THE CRAZIES (2010)

THE CRAZIES (2010)

“Siapa sangka bandar yang mereka anggap paling selamat diduduki tiba² bertukar menjadi medan berdarah, kegilaan dan saling berbunuhan!!

Al-kisahnya, Ogden Marsh adalah sebuah bandar kecil Amerika yang cukup sempurna dengan penduduknya yang menjalani kehidupan yang bahagia dan bebas jenayah. Mereka mendapat sumber makanan hasil daripada bercucuk tanam sahaja.

Klimaks filem ini bermula ketika semua sedang bersuka-ria menyaksikan perlawanan baseball, tiba-tiba muncul seorang lelaki datang ke perlawanan baseball tersebut dengan membawa senapang.

Seorang lelaki lain pula membakar rumahnya sendiri selepas mengurung isteri dan anaknya yang masih kecil di dalam almari di rumahnya.

Dalam beberapa hari sahaja bandar itu telah berubah menjadi bandar yang menyeramkan, mayat bergelimpangan, sunyi suram dan semua menyorok dengan senjata masing² dan berubah menjadi pembunuh yang kejam dan kehausan darah!

Sesuatu yang misteri dan aneh telah berlaku dan memyebabkan seluruh penduduk Ogden Marsh menjadi gila dan kehausan darah sesama sendiri!

Apakah yang berlaku sebenarnya? Jom kita selongkar dan cari jawapannya dalam filem ini guys! Semestinya sebuah filem yang menarik untuk ditonton bersama keluarga walaupun rated 18 kerana adegan-adegan ganas dan berdarah sana sini.

{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Login to rate
Order by:

Be the first to leave a review.

User AvatarUser Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Scroll to Top