BLACK SUMMER (2019)

black summer 2019

Pada peminat zombie am nya Black Summer, Series ini membuka tirai untuk season 2 semalam 17 Jun.. ia 8 episode sekaligus.

Beberapa watak utama dikekal kan. Tapi kali ini manusia bukan sahaja berdepan Zombie tapi berdepan kalangan manusia sendiri. Mereka yang berkumpulan bersaing sesama sendiri untuk terus hidup.

Kalau first time tengok memang agak memeningkan.. plot dia berubah2 tapi semua ada kena mengena. Kalau boleh jgn kelip kan mata.. nnt kau terlepas babak tertentu.

Zombie dia pun pantas tiada rasa penat, agak kuat dan ganas kalau kau bukan expert bab menembak terutama kat kepala Zombie baik kau lari..

Zombie dia pulak bukan setakat kau kena gigit jer jadi Zombie tapi bila kau mati kena tembak, kemalangan, sakit pun boleh jadi Zombie…

Kalau ada babak kejar mengejar tu mainan kamera tu memang boleh buat tak senang duduk… Ini yg aku suka kat filem Zombie Black Summer…

Sebab kan ini series ada jugak babak bercakap tu agak lama dan kau rasa bosan pandai2 la korang skip..Ada season 3 atau tidak aku tak pasti sebabnya masih ada watak utama dari Season 1 yang masih hidup dan mereka berpisah dan ia tergantung.

{{ reviewsOverall }} / 10 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Login to rate
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

This review has no replies yet.

Avatar
Show more
Show more
{{ pageNumber+1 }}
Scroll to Top